Ievēlēti priekšsēdētāji divām Saeimas apakškomisijām

(06.12.2011.)

Saeimas Sabiedrības veselības apakškomisijas deputāti otrdien, 6.decembrī, pirmajā sēdē par apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēja Vitāliju Orlovu (SC), bet par sekretāru – Romuladu Ražuku (ZRP).Savukārt Sociālās drošības apakškomisijas priekšsēdētāja amatā tika ievēlēta Aija Barča (ZZS), apakškomisijas sekretārs būs Andris Bērziņš (ZZS).

Sabiedrības veselības apakškomisijā strādā arī deputāti Arvils Ašeradens (Vienotība), Aija Barča (ZZS), Andrejs Klementjevs (SC), Elīna Siliņa un Igors Zujevs (SC). Savukārt Sociālās drošības apakškomisijas sastāvā ir arī deputāti Daina Kazāka (ZRP), Andrejs Klementjevs (SC), Inese Laizāne (VL-TB/LNNK), Vitālijs Orlovs (SC) un Igors Zujevs (SC).

Saeimas Sabiedrības veselības un Sociālās drošības apakškomisijas strādāja arī iepriekšējā Saeimas sasaukumā un tās arī 10.Saeimā vadīja Vitālijs Orlovs un Aija Barča.

Saeimas deputāti nesaņem papildu atalgojumu par piedalīšanos komisiju un apakškomisiju sēdēs.

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija no saviem locekļiem var ievēlēt ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

 


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā