Saeimas deputāti dosies uz nedzirdīgo bērnu skolas telpām

(05.07.2010.)

Saeimas Sociālo un darba lietu komisija otrdien, 6.jūlijā, izbraukuma sēdē apmeklēs Rīgas Nedzirdīgo bērnu internātpamatskolas telpas, lai vērtēto to atbilstību nedzirdīgo skolēnu vajadzībām.

„Rīgas dome iecerējusi nedzirdīgo bērnu skolu pārvietot no tās vēsturiskajām telpām Čaka ielā uz internātskolu Graudu ielā. Pie Saeimas deputātiem vērsušies skolas pedagogi un bērnu vecāki, norādot, ka skola tiek pārvietota uz telpām ar vēl sliktākiem apstākļiem. Pastāv bažas par pārāk lielām nedzirdīgo klasēm, individuālo darba kabinetu neesamību un nepiemērotu sporta zāli,” skaidro komisijas priekšsēdētāja Aija Barča.

„Tāpēc komisijas sēdē apmeklēsim gan esošās skolas telpas, gan Rīgas vadības piedāvāto variantu un lemsim, par tālāko rīcību,” uzsver A.Barča.

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas izbraukuma sēde plkst.10.00 notiks skolas telpās Čaka ielā 42. Savukārt plkst.14.00 komisija apmeklēs Rīgas 7.internātskolas telpas Graudu ielā 21, uz kurieni nedzirdīgo bērnu skolu pārvietot iecerējusi Rīgas dome.




Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde