Saeimas deputāti futbola mačā tiksies ar žurnālistiem

(22.04.2010.)

Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienai īpaši veltītā sporta spēlē 3.maijā tiksies Saeimas deputātu un žurnālistu futbola komandas.

„Nereti Saeimas deputātu un žurnālistu viedokļi atšķiras, taču kaislība uz sportu mūs vieno. Šajās dienās notiks daudzi Neatkarības deklarācijas pasludināšanai veltīti pasākumi, un viens no tiem ir šī futbola spēle. Īsi pirms Latvijai tik nozīmīgā datuma mērosimies spēkiem, lai noskaidrotu, kura vara Latvijā ir tā sportiskākā: pirmā vara vai tā dēvētā ceturtā vara,” informē viens no pasākuma iniciatoriem, Saeimas komandas kapteinis Vitālijs Orlovs.

Saeimas komandā spēlēs Vitālijs Orlovs (SC), Ainars Latkovskis (JL), Mihails Zemļinskis (SC), Ivans Klementjevs (SC), Aleksejs Holostovs (SC), Jānis Eglītis (TP), kā arī pie frakcijām nepiederošais deputāts Visvaldis Lācis. Komandā aicināti arī labklājības ministrs Uldis Augulis un vides ministrs Raimonds Vējonis.

Savukārt žurnālistu komandā spēlēs plašsaziņas līdzekļu pārstāvji no TV3, TV5, Pirmā Baltijas kanāla, laikraksta „Diena”, žurnāla „Sporta Avīze” un citi.

„Ceram, ka spēle būs interesanta un aizraujoša. Jo īpaši tādēļ, ka to varētu atklāt Eiropas Futbola federāciju apvienības prezidents Mišels Fransuā Platinī, kurš devis nozīmīgu ieguldījumu Latvijas futbola attīstībā,” norāda V.Orlovs.  

Futbola spēles izmaksas Saeimas deputāti segs no personīgajiem līdzekļiem.

Atgādinām, ka šī gada 26.februārī Saeimas futbola komanda ar rezultātu 6:3 pārspēja savus kolēģus - Lietuvas parlamentāriešus.

Saeimas deputātu un žurnālistu futbola mačs plānots 3.maijā plkst.14.00 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā, Grostonas ielā 6b.

Futbola spēles laikā mediju pārstāvjiem foto un video iespēja. Īpaša caurlaide iekļūšanai Olimpiskajā sporta centrā nav nepieciešama.




Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 18.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 18.aprīļa kārtējā sēde
12:30  Fotogrāfiju izstādes “Latgalietis XXI gadsimtā” atklāšana
17:00  2024.gada 18.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem