Saeimas komisijas iepazīsies ar tautsaimniecības attīstības prognozēm

(26.01.2010.)

Trešdien, 27.janvārī, Saeimas deputāti no Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas un Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas sanāks uz kopīgu sēdi, lai spriestu par valsts ekonomiskās attīstības prognozēm šajā gadā.

„Kopīgā sēdē vaicāsim ekspertu viedokli, kā šogad attīstīsies mūsu valsts tautsaimniecība pēc ekonomiskās aktivitātes straujā krituma un valsts veiktajiem stabilizācijas pasākumiem. Tāpat mums interesē, kuras ir tās jomas, kas ļaus Latvijai nostāties uz izaugsmes ceļa. Pārrunāsim arī to, kas jādara parlamentam un valdībai, lai veicinātu tautsaimniecības atjaunošanos un turpmāko izaugsmi,” informē Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Guntis Bērziņš.

Sēdē aicināti piedalīties Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs, AS „SEB banka” padomnieks Andris Vilks un NCH Investīciju fondu grupas vecākais viceprezidents Kārlis Cerbulis. Finanšu ministriju sēdē pārstāvēs Eiro projekta vadītāja Sanita Bajāre un Tautsaimniecības analīzes un fiskālās politikas departamenta direktore Daiga Gulbe.

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas un Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas kopīgā sēde notiks trešdien, 27.janvārī, pulksten 10.00 Saeimas Sarkanajā zālē, Jēkaba ielā 11.


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā