Ināra Mūrniece sveiks jaunos basketbolistus, trenerus un tiesnešus

(12.06.2017.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece otrdien, 13.jūnijā, Saeimas namā sveiks mācībās sekmīgākos jaunos basketbolistus, labākos trenerus un tiesnešus. 

Latvijas Republikas čempionāta sezonas noslēguma pasākumā sveic VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (LJBL) mācībās sekmīgākos spēlētājus, kuriem liecībā nevienā priekšmetā nav zemākas atzīmes par septiņi, labākos trenerus un tiesnešus, kā arī Baumaņa kausa ieguvējus. 

Svinīgajā pasākumā I.Mūrniece Valdemāra Baumaņa kausu pasniegs sezonas labākajiem spēlētājiem, kuri beidz pārstāvēt savu komandu VEF LJBL. 

Jauno basketbolistu apbalvošanā piedalīsies arī Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Jānis Upenieks, Latvijas Basketbola savienības prezidents Valdis Voins, kā arī Latvijas izlases spēlētājs Jānis Blūms. 

Apmeklējot parlamentu, jaunajiem basketbolistiem būs iespēja parlamenta Sēžu zālē nofotografēties kopā ar Saeimas priekšsēdētāju. 

Labākos jaunos basketbolistus, viņu trenerus, kā arī tiesnešus Saeimas namā sveic ik gadu, un šāds pasākums mācību gada noslēgumā jau kļuvis par tradīciju. 

Svinīgais pasākums otrdien, 13.jūnijā, sāksies pulksten 14.00 Saeimas nama Sēžu zālē ar kopīgu fotografēšanos, bet apbalvošana notiks Sarkanajā zālē.

 

Saeimas Preses dienests

 

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt