Raimonds Vējonis trešdien dos Valsts prezidenta svinīgo solījumu

(07.07.2015.)

Saeimas ārkārtas sesijas sēdē trešdien, 8.jūlijā, Raimonds Vējonis dos Valsts prezidenta svinīgo solījumu.

Svinīgā solījuma došanu klātienē aicināti vērot bijušie Latvijas Valsts prezidenti, kā arī diplomātiskā korpusa pārstāvji, valdības locekļi un citas amatpersonas.

Pēc solījuma došanas Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece svinīgā ceremonijā Valsts prezidentam pasniegs valsts apbalvojumus, ko viņš saņems saskaņā ar Valsts apbalvojuma likumu.

Mediju ievērībai:

Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu, lūdzam katru plašsaziņas līdzekli darbam svinīgajos pasākumos deleģēt ne vairāk kā vienu fotogrāfu vai operatoru.

8.jūlija Saeimas ārkārtas sēdē lūdzam plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus ievērot apģērba etiķeti – uzvalks kungiem un lietišķs kostīms dāmām.

Atgādinām, ka Saeimas namā akreditācijas karte jānēsā piestiprināta pie apģērba redzamā vietā. Ierodoties Saeimā, lūdzam rēķināties ar laiku drošības pārbaudei.

Valsts prezidenta inaugurācijas pasākumi Saeimā 8.jūlijā

9.00........        Valsts prezidenta inaugurācijas sēde 

Saeimas Sēžu zālē, Jēkaba ielā 11

Fotogrāfu un operatoru ierašanās līdz plkst. 8.50. Sēde provizoriski ilgst līdz plkst. 9.20. Mediju pārstāvji paliek Sēžu zāles deputātu sektora aizmugurējā ejā līdz sēdes beigām. Pēc sēdes beigām Sabiedrisko attiecību biroja darbinieki pavada fotogrāfus un operatorus uz Balto zāli.

9.30........        Valsts apbalvojumu pasniegšanas ceremonija Valsts prezidentam

Baltajā zālē, Jēkaba ielā 11

Fotogrāfi un operatori pēc Sabiedrisko attiecību biroja darbinieku uzaicinājuma ieņem presei paredzētās vietas. Iespēja filmēt un fotografēt visas ceremonijas laikā.

 

 

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā