Bijušie Jauniešu Saeimas deputāti aicināti līdzdarboties 5.Jauniešu Saeimas organizēšanā

(23.03.2015.)

Bijušie Jauniešu Saeimas deputāti aicināti kā brīvprātīgie nākt palīgā ar savu pieredzi un zināšanām 5.Jauniešu Saeimas organizēšanā. Šogad Jauniešu Saeimā ievēlētie 100 deputāti Saeimas namā sanāks 27.aprīlī.

Pieteikties par 5.Jauniešu Saeimas brīvprātīgo bijušie deputāti aicināti līdz 7.aprīlim, uz e-pastu info@jauniesusaeima.lv nosūtot pieteikuma anketu. 

Brīvprātīgajiem iespēja sniegt savu atbalstu 5.Jauniešu Saeimas organizēšanā būs jau 23.aprīlī, palīdzot tehniski sagatavot darba materiālus. Tāpat brīvprātīgie jaunieši aicināti palīdzēt 5.Jauniešu Saeimas dalībnieku reģistrācijā 27.aprīlī, kā arī piedalīties nozaru komisijās un Jauniešu parlamenta sēdēs izskatāmo dokumentu sagatavošanā un citos organizatoriskos darbos.

Pasākumu rīko Saeima, un tas notiks jau piekto gadu pēc kārtas. Projekta informatīvie atbalstītāji ― sociālais tīkls Draugiem.lv, Latvijas Televīzija un Latvijas Radio. 

Sekot projekta aktivitātēm iespējams arī sociālajos tīklos www.draugiem.lv/jauniesusaeima/, www.youtube.com/jauniesusaeima un Twitter ― @jauniesusaeima un @jekaba11.

 

Pieteikuma anketa brīprātīgo darbam: https://www.saeima.lv/prese/Pieteikuma_anketa.doc

Informatīvs plakāts par 5.Jauniešu Saeimu: https://www.saeima.lv/prese/JS_plakats_2015.pdf

Jauniešu Saeimas deputātu pieredzes stāsti: https://www.youtube.com/watch?v=ArgHLWoXPPk

Materiālu izmantošanas noteikumi: www.saeima.lv/lv/autortiesibas 


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 18.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 18.aprīļa kārtējā sēde
12:30  Fotogrāfiju izstādes “Latgalietis XXI gadsimtā” atklāšana
17:00  2024.gada 18.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem - atcelta