Aicina piedalīties fotokonkursā „Latvijas spēks”

(09.06.2014.)

Ikviens interesents aicināts piedalīties fotogrāfiju konkursā „Latvijas spēks”. Konkursam jāiesūta paša uzņemta digitāla fotogrāfija, kurā atainots, kur slēpjas mūsu valsts spēks. Fotogrāfijas konkursam var iesūtīt līdz 15.septembrim.

Katrs dalībnieks konkursam var iesniegt līdz trim fotogrāfijām, kurām jāpievieno arī nosaukums, un, ja autors vēlas, īss idejas apraksts. 

Trīs labāko fotogrāfiju autorus gaida balva – grāmata „Latvija Sočos” ar olimpisko medaļu ieguvēju autogrāfiem. Grāmatu šī gada Muzeju naktī Saeimas namā parakstīja mūsu olimpieši Martins Dukurs, Andris un Juris Šici, Oskars Melbārdis, Arvis Vilkaste un Jānis Strenga. 

Konkursu rīko Saeima sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK). 20 labākos darbus publicēs Saeimas un LOK mājaslapās, kā arī parlamenta Flickr kontā un LOK Facebook profilā.

Iesūtītās fotogrāfijas vērtēs žūrija, kuras sastāvā būs Saeimas Sabiedrisko attiecību biroja un LOK pārstāvji, kā arī profesionāls fotogrāfs. Uzvarētājus paziņos 29.septembrī.

Fotogrāfijas līdz šī gada 15.septembrim var sūtīt uz e-pastu info@saeima.lv, norādot autora vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju (e-pastu un telefona numuru).

Konkursa nolikums 





Saeimas Preses dienests

Sestdien, 20.aprīlī