Bijušie Jauniešu Saeimas deputāti aicināti līdzdarboties 4.Jauniešu Saeimas organizēšanā

(07.04.2014.)

Bijušie Jauniešu Saeimas deputāti aicināti nākt palīgā ar savu pieredzi un zināšanām 4.Jauniešu Saeimas organizēšanā kā brīvprātīgajiem. Šogad Jauniešu Saeimā ievēlētie deputāti Saeimas namā sanāks 25.aprīlī.

Pieteikties par 4.Jauniešu Saeimas brīvprātīgo bijušie deputāti aicināti līdz 14.aprīlim, uz e-pastu info@jauniesusaeima.lv nosūtot motivācijas vēstuli. Iespēja kļūt par brīvprātīgo būs pieciem labāko motivācijas vēstuļu autoriem.

Brīvprātīgajiem iespēja sniegt savu atbalstu būs jau dienu iepriekš – 24.aprīlī, palīdzot tehniski sagatavot Jauniešu Saeimas darba materiālus. Tāpat brīvprātīgie jaunieši aicināti palīdzēt 4.Jauniešu Saeimas dalībnieku reģistrācijā 25.aprīlī, kā arī piedalīties nozaru komisijās un Jauniešu parlamenta sēdē izskatāmo dokumentu sagatavošanā un citos organizatoriskos darbos.

Jauniešu Saeima notiks jau trešo reizi. Informatīvie atbalstītāji ― sociālais tīkls Draugiem.lv, Latvijas Televīzija un Latvijas Radio. 

Sekot projekta aktivitātēm iespējams arī sociālajos tīklos draugiem.lv, youtube.com un twitter.com ― @jauniesusaeima, @jekaba11.

Uzzini, kas sagaida 4.Jauniešu Saeimas dalībniekus 25.aprīlī:
https://www.youtube.com/watch?v=6fxjOywk7kY 
Jauniešu Saeimas deputātu pieredzes stāsti: https://www.youtube.com/watch?v=ArgHLWoXPPk 
Materiāluizmantošanas noteikumi: www.saeima.lv/lv/autortiesibas 



Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā