Saeimas priekšsēdētāja atklās starptautisku biznesa sieviešu forumu

(09.05.2013.)

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa piektdien, 10.maijā, pēc izdevniecības „Dienas Bizness” uzaicinājuma atklās starptautisku biznesa sieviešu forumu, kurā tiks pasniegtas „Werise 2013” balvas vairākās biznesam nozīmīgās nominācijās.

Foruma mērķis ir pulcēt sievietes un arī vīriešus, kuri atbalsta sieviešu aktīvāku līdzdalību ekonomiskajos un politiskajos procesos. Foruma dalībnieces aicinātas no dažādām Baltijas jūras reģiona valstīm, lai dalītos savā pieredzē, apspriestu problēmas un sasniegumus, motivētu cita citu un rastu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Forumā vairākas pasaules līmenī panākumus guvušas sievietes iepazīstinās ar savu iedvesmojošo dzīvesstāstu, kā arī dalīsies veiksmīga biznesa pieredzē un runās par savas izaugsmes un panākumu atslēgu.

Forumu rīko izdevniecība „Dienas Bizness”, pasākumu aģentūra „Events&More baltic” un Zviedrijas konsultāciju kompānija „Inversa AB”.

Foruma atklāšanas pasākums piektdien, 10.maijā, notiks viesnīcā „Maritim park Hotel”, Slokas ielā 1, pulksten 13.00.


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt