Saeimas priekšsēdētāja sveiks ziemas sporta veidu pārstāvjus ar sasniegumiem pasaules un Eiropas čempionātos

(07.03.2013.)

Lai pateiktos par augstajiem sasniegumiem aizvadītajā sezonā, Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa piektdien, 8.martā, uz Saeimas namu aicinājusi sportistus, kas pārstāvēja Latviju aizvadītās sezonas pasaules un Eiropas čempionātos, kā arī Pasaules kausa izcīņā ziemas sporta veidos.

Sveicot ar augstajiem sportiskajiem panākumiem, S.Āboltiņa pasniegs medaļu ar Saeimas nama attēlu un Saeimas Prezidija atzinības rakstu četrkārtējam Pasaules kausa skeletonā ieguvējam Martinam Dukuram.

Saeimas Prezidija atzinības rakstus un jubilejas monētas Saeimas priekšsēdētāja pasniegs Latvijas skeletonistiem, bobslejistiem un kamaniņu braucējiem par gūtajiem panākumiem aizvadītās sezonas pasaules un Eiropas čempionātos, kā arī Pasaules kausa izcīņā.

Savukārt treneriem un sporta federāciju pārstāvjiem tiks pasniegti Saeimas priekšsēdētājas atzinības raksti.

Tikties ar Saeimas priekšsēdētāju aicināti sportisti un pārstāvji no Latvijas Bobsleja federācijas, Latvijas Kamaniņu sporta federācijas, kā arī Latvijas Olimpiskās komitejas.

Viesojoties Saeimas namā, sportistiem būs iespēja uzzināt vairāk par parlamenta darbu un iejusties deputātu darbavietās Saeimas sēžu zālē.

S.Āboltiņas tikšanās ar sportistiem notiks Saeimas namā, Jēkaba ielā 11, plkst.14.00.

Svinīgā pasākuma laikā plānota kopīga fotografēšanās Saeimas sēžu zālē, kā arī Latvijas sportistu apbalvošana Baltajā zālē.



Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt