Saeimas basketbola komanda draudzības spēlē tiksies ar Valmieras pašvaldību

(12.11.2012.)

Saeimas basketbola komanda piektdien, 16.novembrī, draudzības spēlē tiksies ar Valmieras pašvaldības komandu.

„Sports ir cīņa par uzvaru, taču ikviena draudzības spēle ir apliecinājums arī sadarbībai un solidaritātei,” norāda Saeimas basketbola komandas kapteinis, deputāts Jānis Upenieks. Saeimas komandai ir svarīgi uzkrāt pieredzi vietējos turnīros, norāda J.Upenieks. „Mēs gatavojamies Baltijas Asamblejas kausa izcīņai, kas nākamajā gadā notiks Latvijā, un mērķis Saeimas komandai ir visaugstākais,” uzsver Saeimas basketbola komandas kapteinis.

Plānots, ka Saeimas basketbola komandā spēlēs komandas kapteinis Jānis Upenieks un deputāti Uldis Augulis (ZZS), Kārlis Eņģelis (RP), Ivans Klementjevs (SC), Ilmārs Latkovskis (VL-TB/LNNK), Klāvs Olšteins, Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK), Gunārs Rusiņš, Edvards Smiltēns (Vienotība), Jānis Urbanovičs (SC), Viktors Valainis, Raimonds Vējonis (ZZS), Juris Viļums (RP) un Jānis Vucāns (ZZS), kā arī Saeimas darbinieki.

Saeimas basketbola komanda ir izveidota 2002.gadā. Komanda jau sesto gadu startē Baltijas Asamblejas kausa izcīņā, kurā spēkiem mērojas Baltijas valstu parlamentārieši. Saeimas basketbola komandas augstākais sasniegums ir iegūtā otrā vieta Baltijas Asamblejas kausa izcīņā 2006. un 2012.gadā. Savukārt 9.Saeimas deputāti basketbola spēlē 2010.gadā uzvarēja ministru komandu, bet 11.Saeimā aizvadītas draudzības spēles ar Rūjienas domes komandu, kā arī Ventspils pašvaldības un Iekšlietu ministrijas komandām.

Draudzības spēle starp Saeimas un Valmieras pašvaldības basketbola komandām notiks piektdien, 16.novembrī, plkst.17.30 Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, Rīgas ielā 91.

 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=4vA3IoUKbeg&list=UUdQ1YxaZG3i7ygGCdU8mPKQ&index=1&feature=plcp


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde