Solvita Āboltiņa sveic SUSTENTO desmit gadu jubilejā

(11.05.2012.)

SUSTENTO darbam desmit gadu laikā bijis divkāršs svars – ne tikai sniedzot atbalstu un palīdzību cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, bet arī stiprinot iekļaujošas sabiedrības attīstību Latvijā, pausts Saeimas priekšsēdētājas Solvitas Āboltiņas apsveikumā Latvijas Cilvēku ar īpašām vajadzībām sadarbības organizācijai SUSTENTO desmit gadu jubilejā.

„Cilvēki ar īpašām vajadzībām nav pasīva sabiedrības daļa, bet ļoti bieži ir apveltīti ar augstu spēju sevi motivēt, tādējādi kalpojot par nenovērtējamu iedvesmas avotu ne vien saviem līdzcilvēkiem, bet visai sabiedrībai kopumā,” teikts Saeimas priekšsēdētājas apsveikumā.

„Ir pagājuši desmit gadi, un šodien, pateicoties jūsu neatlaidīgam darbam, atbalstam un rūpēm, varam atzīt, ka cilvēki ar īpašām vajadzībām ne tikai vēlas un var pilnvērtīgi dzīvot, bet arī ir sabiedrībai vajadzīgi ar savām domām, pieredzi, iemaņām un talantiem,” apsveikumā uzsver S.Āboltiņa.

Saeimas priekšsēdētāja akcentē, ka desmit gadu laikā SUSTENTO izaugusi par varenu un plašu domubiedru grupu, ļoti mērķtiecīgi nostiprinot savu lomu nozīmīgas sabiedrības daļas interešu pārstāvēšanā un tiesību nodrošināšanā, kā arī izveidojusies par stabilu un uzticamu parlamenta sadarbības partneri.

S.Āboltiņa apsveikumā pateicas ikvienam, kas sniedzis savu ieguldījumu un pienesumu, lai veicinātu cilvēku ar īpašām vajadzībām iekļaušanos sabiedrībā un sabiedrības tolerances un iecietības stiprināšanā.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde