Ivans Klementjevs sveic brāļus Dukurus ar izciliem panākumiem Pasaules kausā skeletonā

(10.02.2012.)

Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Ivans Klementjevs sveic Martinu Dukuru ar šodien, 10.februārī, iegūto Pasaules kausu skeletonā un Tomasu Dukuru ar izcīnīto augsto trešo vietu sezonas kopvērtējumā.

„Ar patiesu prieku sveicu Martinu Dukuru ar pārliecinošo triumfu Pasaules kausā! Šajā uzvarā nav nejaušību, jo Dukuru ģimene savu ceļu uz skeletona virsotnēm bruģējusi ar profesionālu attieksmi un milzu ieguldīto darbu prasmju un tehnikas noslīpēšanā,” uzsver Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs.

„Brāļi Martins un Tomass Dukuri liek cieņā raudzīties ikreiz, kad iziet uz starta. Martina uzvara septiņos no astoņiem šīs sezonas Pasaules kausa posmiem parāda apbrīnojamu cīņassparu un stabilitāti. Novēlu brāļiem Dukuriem saglabāt izcilo sportisko formu, lai plūktu uzvaras laurus 2014.gada olimpiskajās spēlēs Sočos!” pauž olimpiskais čempions I.Klementjevs.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt