Saeimas deputāti futbola mačā tiksies ar žurnālistiem

(09.12.2011.)

Sestdien, 10.decembrī, futbola mačā spēkiem mērosies Saeimas deputātu un sporta žurnālistu komandas. 

Saeimas komandas kapteinis būs Vitālijs Orlovs (SC) un komandā spēlēs arī deputāti Ainars Latkovskis (Vienotība), Mihails Zemļinskis (SC), Ivans Klementjevs (SC), Andrejs Elksniņš (SC), Uldis Augulis (ZZS) un Raimonds Vējonis (ZZS).

Iepriekš Saeimas deputāti ar žurnālistiem futbola laukumā tikās 2010.gada 3.maijā. Toreiz pārāka bija žurnālistu komanda.

Saeimas deputātu futbola komandai šī būs pārbaudes spēle, gatavojoties 2012.gada 29.februārī paredzētajai spēlei ar Polijas un Ukrainas vēstniecību apvienoto komandu. Gaidāmā Saeimas deputātu un diplomātu spēle notiks tieši 100 dienas pirms Eiropas čempionāta futbolā sākuma, kas vienlaikus norisināsies Polijā un Ukrainā.

Futbola spēles izmaksas Saeimas deputāti segs no personīgajiem līdzekļiem.

Saeimas deputātu un žurnālistu futbola spēle notiks 10.decembrī plkst.13.00 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā, Grostonas ielā 6b.

Futbola spēles laikā mediju pārstāvjiem foto un video iespēja. Īpaša caurlaide iekļūšanai Olimpiskajā sporta centrā nav nepieciešama.


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt