Pie Saeimas nama ceturtdien darbosies Ziemassvētku radošā darbnīca

(15.12.2010.)

Pie Saeimas nama ceturtdien, 16.decembrī, no plkst.14.00 darbosies Ziemassvētku radošā darbnīca, kurā aicināti iesaistīties gan Saeimas deputāti un darbinieki kopā ar ģimenēm un bērniem, gan ikviens iedzīvotājs. 

Radošajā darbnīcā no ikdienišķiem materiāliem pašu rokām varēs izgatavot skaistus rotājumus un Ziemassvētku dāvanas sev un citiem. Darbnīcā taps apsveikuma kartiņas, apgleznotas piparkūkas, dāvanu kārbas, svētku dekori, eglīšu rotājumi no dzijas un dabas materiāliem un citi mīļi nieciņi, ko spēj radīt pašu izveicīgās rokas un izdoma.

„Tuvojoties Ziemassvētkiem un gadu mijai, cilvēku sirdis atplaukst un ikviens no mums sāk domāt par sirsnīgu un dvēselisku dāvanu saviem mīļajiem. Parasti jaukākās dāvanas ir pašu gatavotās,” aicinot ikvienu apmeklēt Ziemassvētku darbnīcu, teic Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

Saeimas priekšsēdētāja radošajā darbnīcā plānojusi darboties no plkst.15.00.

Ar radošajā darbnīcā tapušiem rotājumiem, piparkūkām un dāvaniņām tiks papildināts dāvanu klāsts, ko Saeimas deputāti un darbinieki ikgadējās Ziemassvētku labdarības akcijas ietvaros būs sarūpējuši mazturīgām ģimenēm.

Saeimas Ziemassvētku darbnīca strādās ceturtdien, 16.decembrī, no plkst.14.00 pie Saeimas Neatkarības egles, kas iekļaujas Rīgas Ziemassvētku egļu takā un par godu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienai ir rotāta sarkanbaltsarkanās krāsās. 

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā