Saeimas Sporta apakškomisiju vadīs Ivans Klementjevs

(23.11.2010.)

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs būs Ivans Klementjevs (SC). To otrdien, 23.novembrī, apakškomisijas pirmajā sēdē nolēma deputāti.

Par Sporta apakškomisijas sekretāru deputāti ievēlēja Dzintaru Ābiķi (Vienotība).

Apakškomisijas sastāvā strādās arī deputāti Aleksejs Burunovs (SC), Andis Caunītis (Vienotība), Ingmārs Čaklais (Vienotība), Ints Dālderis (Vienotība), Raivis Dzintars (VL-TB/LNNK), Sergejs Fjodorovs (SC), Aleksejs Holostovs (SC), Nikolajs Kabanovs (SC), Klāvs Olšteins (Vienotība), Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK), Dana Reizniece (ZZS), Ivans Ribakovs (SC), Dmitrijs Rodionovs (SC), Raimonds Rubiks (SC), Kārlis Seržants (ZZS), Juris Silovs (SC), Edvards Smiltēns (Vienotība), Vitauts Staņa (ZZS), Kārlis Šadurskis (Vienotība), Mihails Zemļinskis (SC) un Oskars Zīds (ZZS).

Sporta apakškomisija tika izveidota, lai padziļinātu Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas darbu sporta jomā. Sporta jomas aktuālie jautājumi iepriekš tika skatīti arī 7.Saeimā, 8.Saeimā un 9.Saeimā izveidotajā tāda paša nosaukuma apakškomisijā.

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija no saviem locekļiem var ievēlēt ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

 


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā