Saeimas komisija spriedīs par Piejūras slimnīcas reorganizāciju

(14.09.2010.)

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija trešdien, 15.septembrī, uzklausīs Piejūras slimnīcas pārstāvjus un atbildīgo ministriju amatpersonas par paredzēto slimnīcas apvienošanu ar Liepājas reģionālo slimnīcu.

„Komisija saņēmusi vairāk nekā 120 Piejūras slimnīcas darbinieku parakstītu vēstuli, kurā paustas bažas par paredzēto slimnīcas apvienošanu ar Liepājas reģionālo slimnīcu. Slimnīcas pārstāvji savā vēstulē norādījuši, ka šāda Piejūras slimnīcas apvienošana ir nepieļaujama, jo tajā ārstējas pacienti ne tikai ar akūtām, bet arī hroniskām psihozēm, kuriem nepieciešama īpaša aprūpe,” pauž komisijas priekšsēdētāja Ingrīda Circene.

„Uz sēdi esam aicinājuši slimnīcas pārstāvjus, kā arī Veselības ministrijas un Finanšu ministrijas atbildīgās amatpersonas, lai kopīgi pārrunātu gaidāmās reformas un to ietekmi uz pacientu veselību un drošību,” norāda I.Circene.

 Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas sēde notiks trešdien, 15.septembrī, plkst.10.00 Jēkaba ielā 16, 403.telpā.



Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt