Aicinājums akreditēties darbam NATO PA Rīgas sesijā

(13.04.2010.)
Rīgā no 28.maija līdz 1.jūnijam norisināsies NATO Parlamentārās Asamblejas pavasara sesija. Mediju pārstāvjiem, kuri vēlas atspoguļot pasākuma norisi, nepieciešams akreditēties darbam sesijas laikā.

Lai pieteiktu akreditāciju, lūdzam elektroniski aizpildīt pieteikuma anketa un kopā ar mediju pārstāvja digitālu fotogrāfiju nosūtīt uz e-pastu natopapress@saeima.lv. Akreditāciju iespējams pieteikt līdz 2010.gada 10.maijam. Pēc akreditācijas pieteikuma izskatīšanas NATO PA Rīgas sesijas sekretariāts pieteikuma iesniedzēju informēs par akreditācijas kartes saņemšanas iespējām.

Lūdzam mediju pārstāvjus iepazīties ar plašāku informāciju par akreditāciju, kā arī drošības un iekšējās kārtības noteikumiem NATO PA Rīgas sesijas laikā
NATO PA 2010.gada pavasara sesija Rīgā no 28.maija līdz 1.jūnijam norisināsies starptautiskajā izstāžu centrā „Ķīpsala”.

Papildu informāciju par mediju akreditāciju NATO PA Rīgas sesijā var saņemt no NATO PA sesijas preses un sabiedrisko attiecību koordinatores Leldes Rāfeldes pa tālruni 67087218 vai e-pastu natopapress@saeima.lv.

NATO Parlamentārā Asambleja ir 1955.gadā dibināta konsultatīva starpparlamentāra organizācija, kas apvieno Ziemeļatlantijas līguma organizācijas valstu parlamentāriešus. Ar plašāku informāciju par NATO PA un Rīgas sesiju var iepazīties NATO PA 2010.gada pavasara sesijas mājaslapā: www.natopariga.lv, kā arī organizācijas oficiālajā mājaslapā: www.nato-pa.int.



Saeimas Preses dienests
Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt