Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze atklās rekonstruēto Ventspils slimnīcas bērnu nodaļu

(17.12.2009.)

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze piektdien, 18.decembrī, atklās rekonstruēto Ventspils slimnīcas bērnu nodaļu.

„Rekonstruētā bērnu nodaļa ir vēl viens solis Ventspils slimnīcas attīstībā. Tas ir turpinājums darbam, kas tika iesākts pirms vairākiem gadiem, lai pilnveidotu šo slimnīcu par modernu veselības aprūpes iestādi ar pacientiem draudzīgu vidi, kas īpaši svarīgi, ārstējot mazos pacientus,” norāda Saeimas priekšsēdētājs.

Rekonstrukcijas gaitā Ventspils slimnīcā izveidotas jaunas un mūsdienīgi aprīkotas bērnu nodaļas telpas, kur mazie pacienti un viņu vecāki varēs uzturēties patīkamā un bērniem piemērotā vidē. Jaunajā bērnu nodaļā izveidota arī atsevišķa intensīvās terapijas palāta. Nodaļas interjerā izmantoti Ventspils mākslas skolas audzēkņu zīmējumi. Ierīkota arī atsevišķa atpūtas istaba, kā arī padomāts par iespēju nodaļā uzturēties mazo pacientu vecākiem.

Gundars Daudze laikā no 1996. līdz 2006.gadam bija Ventspils slimnīcas galvenais ārsts. Līdztekus darbam Saeimā Gundars Daudze arī šobrīd praktizē kā ārsts Ventspils slimnīcas Reanimācijas nodaļā.

Rekonstruētās Ventspils slimnīcas bērnu nodaļas atklāšana notiks piektdien, 18.decembrī, plkst.14.00 Inženieru ielā 60, Ventspilī.


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde