Saeimas apakškomisijā diskutēs par skolēnu nodrošināšanu ar brīvpusdienām

(16.11.2009.)

Saeimas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas deputāti otrdien, 17.oktobrī, sēdē apspriedīs aktuālās problēmas skolēnu brīvpusdienu nodrošināšanā.

„Skolēnu brīvpusdienas pašreizējā ekonomiskajā situācijā dotu lielu atbalstu maznodrošinātajām ģimenēm, taču patlaban valsts ar tām nodrošina tikai pirmklasniekus. Rūpes par vecāko klašu bērniem ir uzliktas uz pašvaldību pleciem. Apakškomisija uz sēdi ir aicinājusi atbildīgās amatpersonas, lai diskutētu par to, kā nākotnē nodrošināt brīvpusdienas pēc iespējas lielākam skolēnu skaitam, īpaši bērniem no maznodrošinātajām ģimenēm, kurām daudzas pašvaldības vairs nespēj sniegt tikt lielu atbalstu kā iepriekš,” informē apakškomisijas priekšsēdētājs Jānis Dukšinskis.

Apakškomisijas sēdē aicināti piedalīties Izglītības un zinātnes ministrijas, Latvijas Pašvaldību savienības un Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas pārstāvji.

Saeimas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sēde notiks otrdien, 17.novembrī, plkst.13.00 Jēkaba ielā 16, 403.telpā.




Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 25.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 25.aprīļa kārtējā sēde
10:30  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde
12:33  Publisko izdevumu un revīzijas komisijas sēde
17:00  2024.gada 25.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem