Saeimas apakškomisija apmeklēs jaunizveidoto Veselības ekonomikas centru

(09.11.2009.)

Saeimas Sabiedrības veselības apakškomisijas deputāti otrdien, 10.novembrī, dosies izbraukuma sēdē, lai klātienē iepazītos ar situāciju jaunajā Veselības ekonomikas centrā, kas izveidots, Zāļu cenu valsts aģentūrai pārņemot vairāku citu veselības aprūpes jomā strādājošu iestāžu funkcijas.

Deputāti plāno apmeklēt Veselības ekonomikas centru, lai noskaidrotu, kā jaunizveidotā institūcija tiek galā ar tai uzticētajām funkcijām un vai reorganizācijas rezultātā nav mazinājusies pakalpojumu pieejamība un kvalitāte.

Veselības ekonomikas centrs darbību uzsāka 1.oktobrī, reorganizētajai Zāļu cenu valsts aģentūrai pārņemot funkcijas no Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras, Veselības statistikas un medicīnas tehnoloģiju valsts aģentūras, Sabiedrības veselības aģentūras un Medicīnas profesionālās izglītības centra.

Saeimas Sabiedrības veselības apakškomisijas izbraukuma sēde Veselības ekonomikas centrā Rīgā, Duntes ielā 12/22, notiks otrdien, 10.novembrī, plkst.12.00. Izbraukšana no Saeimas plānota plkst.11.45.

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt