Saeimas deputāti ar finanšu ministru pārrunās struktūrfondu pieejamību nevalstiskajam sektoram

(26.10.2009.)

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas un Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas deputāti otrdien, 27.oktobrī, ar finanšu ministru Einaru Repši un pilsoniskās sabiedrības pārstāvjiem pārrunās Eiropas Savienības struktūrfondu finansējuma piešķiršanu nevalstiskajām organizācijām (NVO).

Nevalstiskās organizācijas septembrī notikušajā Saeimas un NVO forumā norādīja, ka tās sastopas ar grūtībām piesaistīt Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļus. Lai spriestu par iespējām atvieglot finansējuma pieejamību pilsoniskās sabiedrības rosinātajiem projektiem, pie viena galda tiksies gan atbildīgais ministrs, gan NVO pārstāvji, norāda komisijā.

Komisiju sēdē aicināti piedalīties arī pārstāvji no Ekonomikas ministrijas, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas un Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā.

Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas un Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas kopsēde notiks otrdien, 27.oktobrī, plkst.9.00 Jēkaba ielā 10/12, 409.telpā.




Saeimas Preses dienests

Sestdien, 20.aprīlī