Budžeta komisijā apspriedīs makroekonomisko situāciju un valsts budžeta prognozes 2010.gadam

(15.09.2009.)

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas deputāti trešdien, 16.septembrī, iepazīsies ar jaunākajiem makroekonomiskajiem rādītājiem un kopā ar finanšu un ekonomikas ekspertiem apspriedīs 2010.gada valsts budžeta prognozes.

„Esam sākuši gatavoties nākamā gada budžeta projekta izskatīšanai Saeimā, tāpēc vēlamies no atbildīgajām amatpersonām saņemt aktuālo informāciju par makroekonomisko situāciju un valsts budžeta prognozēm nākamajam gadam. Lai varētu pilnvērtīgi izvērtēt pašreizējo ekonomisko situāciju un turpmākās prognozes, uzklausīsim arī banku sektora ekonomikas ekspertu viedokli,” informē Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Guntis Bērziņš.  

Komisijas sēdē aicināti piedalīties pārstāvji no Finanšu ministrijas, kā arī Latvijas Bankas prezidenta padomnieks Uldis Rutkaste, Rīgas Ekonomikas augstskolas pasniedzējs Andris Strazds, akciju sabiedrības „SEB banka” galvenais ekonomists Andris Vilks, akciju sabiedrības „Swedbank” ekonomikas eksperts Mārtiņš Kazāks un akciju sabiedrības „DnB NORD Banka” ekonomikas eksperts Pēteris Strautiņš.

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde notiks trešdien, 16.septembrī, plkst.10.00, Jēkaba ielā 10/12, 100.telpā.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde