Saeimas komisija ar nozares ministri pārrunās aktualitātes izglītības sistēmā

(08.09.2009.)
Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas deputāti trešdien, 9.septembrī, ar izglītības un zinātnes ministri Tatjanu Koķi pārrunās aktualitātes izglītības jomā.

„Jaunais mācību gads izglītības nozarē ir sācies ar būtiskām pārmaiņām. Komisijas deputātus interesē Izglītības un zinātnes ministrijas pārziņā esošo jomu aktualitātes, kas saistītas gan ar jaunā finansēšanas modeļa „nauda seko skolēnam” ieviešanu, gan citām izmaiņām,” informē Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājs Jānis Strazdiņš.

Plānots, ka komisijas sēdē piedalīsies arī Izglītības un zinātnes ministrijas parlamentārais sekretārs Rolands Broks un Izglītības un zinātnes ministrijas Finanšu departamenta direktore Inga Štāle.

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas sēde notiks trešdien, 9.septembrī, plkst.10.00 Jēkaba ielā 16, 407.telpā.



Saeimas Preses dienests
Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt