Saeimas deputāti un darbinieki dāvina bērniem skolas somas (foto)

(24.08.2009.)

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze pirmdien, 24.augustā, labdarības akcijas „Skolas soma” organizatoriem pasniedza deputātu un darbinieku sarūpētās skolas somas, lai palīdzētu bērniem no mazturīgām ģimenēm sagatavoties skolai.

„Jau nākamnedēļ - 1.septembrī - Latvijas bērni uzsāks skolas gaitas ar apņēmību mācīties labi, tomēr tikai ar šo labo gribu nepietiek. Bērni jānodrošina gan ar grāmatām, burtnīcām un rakstāmpiederumiem, gan arī ar skolas somām,” uzsvēra G.Daudze, īpaši pateicoties labdarības akcijas „Skolas soma” organizatoriem Ziedot.lv par šīs iniciatīvas īstenošanu.

Saeimas priekšsēdētājs ar gandarījumu atzina, ka arī šajā laikā cilvēki ir gatavi domāt par citiem un pauda cerību, ka Saeimas deputātu un darbinieku par pašu līdzekļiem sagādātie skolas piederumi būs noderīgi bērniem skolas gaitās.

Portāla Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta pateicās par gatavību dalīties un sniegt atbalstu cilvēkiem, kuriem tas ir visvairāk nepieciešams. R.Dimanta informēja, ka šāda akcija norisinās jau ceturto gadu visā Latvijā un tās sniegto palīdzību sagaida daudzas trūcīgas ģimenes.

Saeimas deputāti un darbinieki portālam Ziedot.lv sarūpēja vairākus desmitus skolas somu, kā arī penāļus, burtnīcas, zīmuļus un pildspalvas, krāsas un otas, un citas skolai noderīgas lietas. Klātesošos ar muzikālu priekšnesumu sveica arī „MarieN Studio” audzēkņi.



Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt