Saeimas deputāti apmeklēs veselības aprūpes iestādes reģionos

(29.06.2009.)

Saeimas Sociālo un darba lietu komisija dosies izbraukuma sēdē, lai iepazītos ar situāciju Preiļu, Balvu, Alūksnes un Smiltenes slimnīcās un rehabilitācijas centrā vardarbībā cietušajiem bērniem Balvu rajona Rugājos.

„Ministru kabinets ieplānojis būtiskas reformas veselības aprūpes iestādēs, kas vistiešāk ietekmēs šo reģionu iedzīvotājus. Komisijas deputāti dosies uz attālākajām Latvijas vietām, lai skaidrotu, kā nākotnē tiks organizēts šo slimnīcu darbs. Tāpat izmaiņas veselības aprūpē deputāti pārrunās ar pašvaldību vadītājiem un veselības aprūpes jomas atbildīgajām amatpersonām,” informē komisijas priekšsēdētāja Aija Barča.

Otrdien, 30.jūnijā, Sociālo un darba lietu komisijas deputāti plāno apmeklēt Preiļu un Balvu slimnīcas, kā arī rehabilitācijas centru vardarbībā cietušajiem bērniem Rugājos. Savukārt trešdien, 1.jūlijā, deputāti apmeklēs Alūksnes un Smiltenes slimnīcas.

„Ar īpašu interesi viesosimies arī Rugājos, jo mēs bijām klāt, kad šo rehabilitācijas centru sāka būvēt, un ceram, ka tas spēs pilnvērtīgi pildīt savu mērķi ? sniegt atbalstu nelaimē nonākušiem bērniem,” norāda A.Barča.


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 26.aprīlī
09:00  11. Jauniešu Saeima