Teksts pirms korektūras

Nr.40 SZ

ir vājināt koalīciju, tad šīs trīs dienas, es domāju, ļoti, ļoti stiprināja koalīciju. Paldies visiem koalīcijas deputātiem par atbalstu un arī opozīcijai par priekšlikumiem.

Kolēģi, atklāšu, Saeimas komisija balsoja un atbalstīja šo 2024. gada un 2025., 2026.  gada ietvarbudžetu. Kolēģi, balsosim “par”.

 

Sēdes vadītāja. Bet droši vien laikam arī man jāsaka vesela virkne paldies. Labi, kolēģi! Nē, nē, tiešām, es arī tikai izmantošu iespēju. Visiem, visiem, visiem, visiem liels paldies! Un, kolēģi, jautājums uzreiz Reira kungam. 74.  resorā – cik ir nesadalītā nauda?

 

J. Reirs. Tātad... nu tā kā Delfi žurnālists. (Smiekli.)

 

Sēdes vadītāja. Labi, varat neatbildēt! Gana liela summa. Tā kā darbs turpināsies un vēl būs daudz priekšlikumu un daudz jautājumu, un daudzi lēmumi par šo resoru, par šo naudu, kas būs visiem kopā jālemj. Ar to arī viss. Kolēģi, lūdzu zvanu! Balsosim par likumprojekta “Par valsts budžetu 2024. gadam un budžeta ietvaru 2024., 2025. un 2026. gadam” atbalstīšanu otrajā, galīgajā, lasījumā! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 52, pret – 27, atturas – nav. Likums pieņemts.

Paldies. (Aplausi.)

Jā, un vēl tik vien kā lūdzu zvanu!

Lūdzu reģistrācijas režīmu!

Lūdzu reģistrācijas rezultātus!

Un, kolēģi, vārds reģistrācijas rezultātu paziņošanai Saeimas sekretāra biedram Jānim Grasbergam.

 

J. Grasbergs (NA).

Kolēģi, mirklīti uzmanības! Reģistrējušies esam 84. 16 nav. Ja kādu nosaucu un esat klātesošs, lūdzu, izsaucieties! Česlavs Batņa, Raimonds Bergmanis, Ilze Indriksone, Mārcis Jencītis, Rihards Kols, Andris Kulbergs, Nataļja Marčenko-Jodko, Linda Matisone, Edgars Putra, Igors Rajevs, Jānis Reirs, Didzis Šmits, Edvīns Šnore, Juris Viļums, Jānis Vitenbergs un Edgars Zelderis.

 

Sēdes vadītāja. Kolēģi, Saeimas sēdi slēdzu!