Teksts pirms korektūras

Nr. 7 EZ

J. Reirs. 295. – frakcijas “APVIENOTAIS SARAKSTS – Latvijas Zaļā partija, Latvijas Reģionu Apvienība, Liepājas partija” priekšlikums. Nav atbalstīts.

 

Sēdes vadītāja. Lūdzu zvanu! Balsosim par 295.  priekšlikumu! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 34, pret – 36, atturas – 15. Priekšlikums nav atbalstīts.

 

J. Reirs. 296. – frakcijas “APVIENOTAIS SARAKSTS – Latvijas Zaļā partija, Latvijas Reģionu Apvienība, Liepājas partija” priekšlikums. Nav atbalstīts.

 

Sēdes vadītāja. Lūdzu zvanu! Balsosim par 296.  priekšlikumu! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 33, pret – 50, atturas – 1. Priekšlikums nav atbalstīts.

 

J. Reirs. 297. – frakcijas “Stabilitātei!” priekšlikums. Nav atbalstīts.

 

Sēdes vadītāja. Lūdzu zvanu! Balsosim par 297.  priekšlikumu! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 33, pret – 43, atturas – 8. Priekšlikums nav atbalstīts

 

J. Reirs. 298. – frakcijas “Stabilitātei!” priekšlikums. Nav atbalstīts.

 

Sēdes vadītāja. Lūdzu zvanu! Balsosim par 298. priekšlikumu! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 35, pret – 41, atturas – 10. Priekšlikums nav atbalstīts.

 

J. Reirs. 299. – frakcijas “APVIENOTAIS SARAKSTS – Latvijas Zaļā partija, Latvijas Reģionu Apvienība, Liepājas partija” priekšlikums. N av atbalstīts.

 

Sēdes vadītāja. Lūdzu zvanu! Balsosim par 299. priekšlikumu! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu balsošanas režīmu! (Starpsauciens; dep. J. Reirs: “Sestdiena šodien.”). Lūdzu rezultātu! Par – 35, pret – 19, atturas – 32. Priekšlikums nav atbalstīts.

 

J. Reirs. 300. – frakcijas “Nacionālā apvienība” priekšlikums. N av atbalstīts.

 

Sēdes vadītāja. Lūdzu zvanu! Balsosim par 300. priekšlikumu! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 35, pret – 18, atturas – 33. Priekšlikums nav atbalstīts.

 

J. Reirs. 301. ir jāskatās kontekstā ar 302. priekšlikumu. Komisija izvērtēja frakcijas “Stabilitātei!” priekšlikumu un ir šo priekšlikumu atbalstījusi, bet, ņemot vērā, ka bija nepieciešams precizēt gan mērķus, gan izlietojumu, gan arī avotus, saskaņojot gan ar nozari, saskaņojot arī ar iesniedzējiem, tika precizēti avoti, izlietojuma mērķi un veidots 301. – Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšlikums, kurš ir identisks summās ar 302. – frakcijas “Stabilitātei!” priekšlikumu un ir atbalstīts. (Daži deputāti aplaudē.)

 

Sēdes vadītāja. Deputāti piekrīt.

 

J. Reirs. Un līdz ar to 302. – frakcijas “Stabilitātei!” priekšlikums varētu teikt, ka ir daļēji atbalstīts, bet, ņemot vērā, ka budžetā to nav iespējams tādā veidā iestrādāt, tad ir... nav atbalstīts komisijā.

 

Sēdes vadītāja. Uzsākam debates.

Debatēs pieteicies deputāts Aleksejs Rosļikovs.

 

A. Rosļikovs (ST!).

Rītu ir jāsāk ar pateicību, tas vienmēr tā ir, vajadzētu darīt, tad uzreiz garīgais uzlabojas, tad uzreiz visu dienu būs labs noskaņojums.

Augsti godātie kolēģi! Augsti godātā koalīcija! VIENOTĪBA, zaļzemnieki, PROGRESĪVIE, LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ, Nacionālā apvienība un APVIENOTAIS SARAKST! Frakcija “Stabilitātei!” ir pateicīga jums par cilvēcisku, godīgu un taisnīgu attieksmi. Es ceru, ka turpmāk vairāki priekšlikumi būšot atbalstīti. Tās varbūt ir kaut kādas mazas, bet tomēr durtiņas. Paldies vēlreiz bērnu vārdā, vecāku vārdā, paldies jums milzīgs, un lai šodien, sestdien, jums izdodas!

Paldies. (Aplausi.)

 

Sēdes vadītāja. Debates slēdzu.

Tātad 302.  priekšlikums nav atbalstīts. Deputāti piekrīt.

 

J. Reirs. 303. – Nacionālās apvienības priekšlikums. Nav atbalstīts.

 

Sēdes vadītāja. Lūdzu zvanu! Balsosim par 303. priekšlikumu! Lūdzu balsošanas režīmu ... Es atvainojos. Jā, tātad...

Uzsākam debates.

Debatēs pieteicies veselības ministrs Hosams Abu Meri.