Latvijas Republikas 7.Saeimas ārkārtas sesija

2000.gada 29.decembrī

Sēdi vada Latvijas Republikas 7.Saeimas priekšsēdētāja biedrs Rihards Pīks.

Satura rādītājs
Balsojumi

Sēdes vadītājs. Labrīt, cienījamie kolēģi! Lūdzu, ieņemiet vietas. Sākam Saeimas ārkārtas sesijas 29.decembra sēdes darbu. Darba kārtībā ir seši likumprojekti.

Pirmais ir likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Slovēnijas Republikas papildprotokolu “Par grozījumiem Latvijas Republikas un Slovēnijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma B protokolā”” (reģistra nr.70) . Ārlietu komisijas vārdā ziņos Krasta kungs.

Lūdzu, Krasta kungs!

G.Krasts (apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK frakcija).

Labrīt, godātie kolēģi! Patīkami atkal mums visiem tikties tagad, Jaunā gada priekšvakarā. Jā, tas ir gan svarīgi, Dobeļa kungs, jo darba kārtībā mums šodien ir seši punkti un visi tie dokumenti ir no Ārlietu komisijas, kura ir atbildīga par šo likumprojektu virzību. Diemžēl ir jāsaka ne visai iepriecinoši ievadvārdi, jo šo dokumentu parādīšanās sakarā var izteikt visai negatīvus vērtējumus. Jā, var izteikt pat negatīvus vērtējumus par Ministru kabineta darbības metodēm un tempiem, jo šie dokumenti netika iesniegti savlaicīgi un tādēļ ir sasaukta ārkārtas sēde. Taču šī ārkārtas sēde laikam nedos vēlamo efektu, jo “Latvijas Vēstnesis” vairs nenodrukās šos dokumentus šogad un līdz ar to šie likumi stāsies spēkā 1.februārī. Mēs itin mierīgi būtu varējuši sanākt arī parastā sēdē 18. vai 19.janvārī, un būtu tādi paši panākumi. Taču, ja nu reiz esam sapulcējušies, ķersimies pie lietas un izskatīsim šos likumprojektus, jo, kā mums teica Finansu ministrijas pārstāvis, labs darbs, kas padarīts!

Par pirmo likumprojektu var teikt, ka šāda tipa likumprojekti mums ir nākamgad sagaidāmi jau divreiz gadā un tie saistās ar brīvās tirdzniecības līguma izmaiņām, kas tiek tajā veiktas un saskaņotas starp brīvās tirdzniecības līguma dalībvalstīm. Tie ir tehniska rakstura grozījumi, kurus es te nenolasīšu, jo šeit uz vietas katram ir iespējams iepazīties ar tiem anotācijā. Ārlietu komisija šos dokumentus pieņēma izskatīšanai kā steidzamus un aicina to darīt arī Saeimas vairākumu. Lūdzu balsojumu.

 

Sēdes vadītājs. Lūdzu, balsosim par steidzamību! Lūdzu rezultātu! [bal001-Lapa..1] Par - 72, pret - 3, neviens neatturas. Steidzamība pieņemta.

Lūdzu, tālāk, Krasta kungs!

 

G.Krasts. Lieliski! Aicinu pieņemt pirmajā lasījumā, kā to jau izdarīja Ārlietu komisija.

 

Sēdes vadītājs. Atklājam debates! Pirmajā lasījumā vēlas izteikties deputāts Imants Burvis. Lūdzu, Burvja kungs!

 

I.Burvis (Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas frakcija).

Labdien, cienījamie kolēģi! Šodien, atklāti runājot, mēs sastopamies ar tipisko, klasisko ADS sindromu - aktīvas darbības simulāciju - no Latvijas valdības puses. Valdība piedāvā steidzami balsot par šiem starpvalstu līgumiem, kurus mēs varējām, strādājot pēc normāla grafika, mierīgi pieņemt pirms vai pēc Jaunā gada. Godīgi sakot, tā ir patiešām tikai aktīvas darbības simulācija, nekas vairāk. Tā kā galvenais arguments šo līgumu nepieciešamībai ir iešana uz brīvo, liberālo tirgu, uz brīvo Eiropu, man gribētos jums šodien atgādināt vienu lietu, kas izskan Latvijas presē un radio. Pie mums nonāk informācija par to, ka viens valsts uzņēmums ir izteicis savu neapmierinātību, savu viedokli par privatizācijas procesu Latvijā. Francijas valsts uzņēmums Gaz de France ir neapmierināts ar Latvijas valsts privatizāciju, ar šo procesu. Manā skatījumā, acīmredzot Francija ir jau nonākusi tādas valsts statusā, kura jau saprot, ka valsts izūtrupēšana un valsts ekonomiskās  neatkarības iznīcināšana tomēr nav savienojama ar ekonomiskām reformām valsts labā. Tāpēc es šodien, balsojot par šiem līgumiem, kuri it kā nu ir briesmīgi vajadzīgi, lai nodrošinātu Latvijai ceļu uz brīvo tirgu, novēlu liberālajām un konservatīvajām partijām saprast, ka tie ir Jūdasa graši, kurus šodien jūsu veidotā valdība saņems par Latvijas it kā privatizāciju, nododot tās ekonomisko neatkarību citu valstu uzņēmumu rokās, ar šiem it kā vajadzīgajiem - turklāt steidzami    vajadzīgajiem - līgumiem nodrošinās netālā nākotnē banānu republikas statusu  Latvijai (tiesa, bez pašiem banāniem, ja vien Zīgerists uz vēlēšanām atkal tos  neievedīs Latvijā).

            Paldies jums par uzmanību. Novēlu priecīgu Jaunā gada sagaidīšanu un aicinu tomēr padomāt, vai ir vērts steigties.

 

            Sēdes vadītājs.  Paldies. Debates beidzam.

 

            G.Krasts. Godātie kolēģi! Burvja kunga komentārs gan īsti neattiecās uz  izskatāmo jautājumu, jo tas skar mūsu eksportētāju intereses.

 

            Sēdes vadītājs. Lūdzu, balsosim par likumprojektu pirmajā lasījumā. Lūdzu ieslēgt balsošanas režīmu!  Lūdzu rezultātu! Par - 80, pret - nav, atturas - 1. Likumprojekts pirmajā lasījumā pieņemts.

           

G.Krasts.  Ja nav iebildumu, varam izskatīt šo likumprojektu otrajā, galīgajā, lasījumā.

 

Sēdes vadītājs. Vai deputātiem ir iebildumi pret likumprojekta izskatīšanu otrajā lasījumā? Iebildumu nav. Lūdzu balsošanas režīmu! Balsosim par likumprojektu otrajā, galīgajā, lasījumā! Lūdzu rezultātu! Par - 81, pret - nav, atturas - nav. Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Slovēnijas Republikas papildprotokolu “Par grozījumiem Latvijas Republikas un Slovēnijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma B protokolā””, pieņemts.

Nākamais darba kārtības punkts ir likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Ungārijas Republikas papildprotokolu  “Par grozījumiem Latvijas Republikas un Ungārijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma 3.protokolā  par preču izcelsmi””.

Ārlietu komisijas vārdā - Krasta kungs. Lūdzu!

 

G.Krasts (apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK frakcija).

Šis dokuments ir idents iepriekšējam, tikai valsts ir cita. Un, ja nevienam  nav iebildumu pret Ungāriju, tad aicinu izskatīt steidzami  šo dokumentu tāpat kā iepriekšējo.

 

Sēdes vadītājs. Lūdzu ieslēgt balsošanas režīmu! Balsosim par šā likumprojekta steidzamību. Lūdzu rezultātu! Par - 79, pret - nav, atturas - 2. Steidzamība pieņemta.

Lūdzu, tālāk, Krasta kungs!

 

G.Krasts. Izskatīsim pirmajā lasījumā!

 

Sēdes vadītājs. Debatēs pieteicies nav neviens. Balsosim par likumprojekta  pieņemšanu pirmajā lasījumā. Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par - 79, pret - nav, atturas  - 1. Likumprojekts pirmajā lasījumā pieņemts.

 

G.Krasts. Ja iebildumi nav radušies,  aicinu to pieņemt arī otrajā, galīgajā, lasījumā.

 

Sēdes vadītājs. Vai deputātiem ir iebildumi pret izskatīšanu otrajā lasījumā? Nav iebildumu. Paldies. Lūdzu balsošanas režīmu! Balsosim par likumprojekta pieņemšanu otrajā lasījumā. Lūdzu rezultātu! Par - 78, pret - nav, atturas - nav. Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un  Ungārijas Republikas papildprotokolu “Par grozījumiem Latvijas Republikas un Ungārijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma 3.protokolā par preču izcelsmi”” pieņemts galīgajā lasījumā.

Nākamais darba kārtības punkts - likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Čehijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma Apvienotās komitejas lēmumu Nr.1/2000””.

Ārlietu komisijas vārdā - Krasta kungs.

 

G.Krasts (apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK frakcija).

            Jā, godātie kolēģi! Šis dokuments ir idents abiem iepriekš  jau apstiprinātajiem, tāpēc aicinu, ja nav radušies kādi īpaši iebildumi, izskatīt šo likumprojektu kā steidzamu.

 

            Sēdes vadītājs. Lūdzu balsošanas režīmu! Balsosim par likumprojekta steidzamību! Lūdzu rezultātu! Par - 78, pret - nav, atturas - 2. Steidzamība pieņemta.

            Lūdzu, tālāk, Krasta kungs!

 

            G.Krasts. Aicinu izskatīt pirmajā lasījumā.

 

            Sēdes vadītājs. Debatēs deputāti pieteikušies nav. Lūdzu balsošanas režīmu! Izskatām likumprojektu pirmajā lasījumā! Lūdzu rezultātu! Par - 81, pret - nav, atturas - 1. Likumprojekts pirmajā lasījumā pieņemts.

           

            G.Krasts. Ja nav sagatavoti kādi labojumi vai kāds nevēlas tos iesniegt… vēlas iesniegt, tad aicinu izskatīt arī otrajā lasījumā.

 

            Sēdes vadītājs. Vai deputātiem nav iebildumu? Nav. Lūdzu balsošanas režīmu! Balsosim par likumprojektu “Par Latvijas Republikas un Čehijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma Apvienotās komitejas lēmumu Nr.1/2000” otrajā, galīgajā, lasījumā! Lūdzu rezultātu! Par - 81, pret - nav, atturas - 1. Likumprojekts pieņemts.

            Nākamais darba kārtības punkts - likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Slovākijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma Apvienotās komitejas lēmumu Nr.1/2000 “Par grozījumiem Latvijas Republikas un Slovākijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma
3.protokolā””
.

            Lūdzu, Krasta kungs, Ārlietu komisijas vārdā!

 

            G.Krasts (apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK frakcija).

            Šis likumprojekts ir idents iepriekš izskatītajiem. Aicinu izskatīt kā steidzamu arī šo likumprojektu.

 

            Sēdes vadītājs. Lūdzu balsošanas režīmu! Balsosim par steidzamību!  Lūdzu rezultātu! Par - 75, pret - 2, atturas - 2. Likumprojekta steidzamība pieņemta.

            Lūdzu, tālāk, Krasta kungs!

 

            G.Krasts. Aicinu izskatīt pirmajā lasījumā.

 

            Sēdes vadītājs. Debatēs deputāti pieteikušies nav. Lūdzu balsošanas režīmu! Izskatīsim likumprojektu pirmajā lasījumā! Lūdzu rezultātu! Par - 76, pret - nav, atturas - 1. Likumprojekts pirmajā lasījumā pieņemts.

           

            G.Krasts. Ja neviens neiebilst, aicinu izskatīt arī otrajā, galīgajā,  lasījumā…

 

            Sēdes vadītājs. Deputātiem iebildumu nav. Lūdzu balsošanas režīmu! Izskatīsim likumprojektu otrajā, galīgajā, lasījumā! Lūdzu rezultātu! Par - 80, pret - nav, atturas - nav. Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Slovākijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma Apvienotās komitejas lēmumu Nr.1/2000 “Par grozījumiem Latvijas Republikas un Slovākijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma 3.protokolā”” pieņemts.

             Nākamais darba kārtības punkts - likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Eiropas Brīvās tirdzniecības asociācijas valstu līguma Apvienotās komitejas lēmumu Nr.1/2000 “Par grozījumiem Latvijas Republikas un Eiropas Brīvās tirdzniecības asociācijas valstu līguma B protokolā””.

            Ārlietu komisijas vārdā - Krasta kungs.

 

            G.Krasts (apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK frakcija).

            Kaut arī nosaukums ir atšķirīgs, tomēr šā dokumenta saturs ir idents ar iepriekš jau pieņemtajiem, tāpēc aicinu to izskatīt kā steidzamu.

 

            Sēdes vadītājs. Lūdzu balsošanas režīmu! Balsosim par steidzamību!  Lūdzu rezultātu! Par - 76, pret - nav,  atturas - nav. Steidzamība pieņemta.

            Lūdzu, tālāk, Krasta kungs!

 

            G.Krasts. Aicinu izskatīt pirmajā lasījumā.

 

            Sēdes vadītājs. Debatēs deputāti pieteikušies nav. Izskatīsim likumprojektu pirmajā lasījumā! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par - 78, pret - nav, atturas - 2. Likumprojekts pirmajā lasījumā pieņemts.

           

            G.Krasts. Ja iebilžu nav, tad aicinu izskatīt arī otrajā, galīgajā, lasījumā.

 

            Sēdes vadītājs. Deputātiem iebildumu nav. Lūdzu balsošanas režīmu! Balsosim par likumprojektu “Par Latvijas Republikas un Eiropas Brīvās tirdzniecības asociācijas valstu līguma Apvienotās komitejas lēmumu Nr.1/2000 “Par grozījumiem Latvijas Republikas un Eiropas Brīvās tirdzniecības asociācijas valstu līguma B protokolā””. Lūdzu rezultātu! Par - 79, pret - nav, atturas - nav. Likumprojekts ir pieņemts.

Nākamais darba kārtības punkts ir likumprojekts “Par Baltijas kopējās tranzīta procedūras līguma Apvienotās komitejas ieteikumu nr.1/2000 “Par labojumiem Baltijas kopējās tranzīta procedūras līgumā”, lēmumu nr.3/2000 “Par labojumiem Baltijas kopējās tranzīta procedūras līguma II un IV pielikumā” un lēmumu nr.5/2000 “Par labojumiem Baltijas kopējās tranzīta procedūras līguma I, II un III pielikumā””. Ārlietu komisijas   vārdā - Guntars Krasts.

 

G.Krasts (apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK frakcija).

Godātie kolēģi! Šis dokuments nu ir tas, par kuru Finansu ministrijas pārstāvis teica, ka labs darbs, kas padarīts, un arī es gribētu aicināt jūs domāt līdzīgi un darboties, jo šim dokumentam acīmredzamas steidzamības nav, bet, tā kā tas ir iekļauts šodienas paketē, tad, ņemot vērā šā dokumenta faktiski visai tehnisko raksturu, aicinu to izskatīt kā steidzamu.

 

Sēdes vadītājs. Lūdzu balsojumu par steidzamību! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par - 80, pret - nav, atturas - 1. Steidzamība ir pieņemta.

Lūdzu, tālāk, Krasta kungs!

 

G.Krasts. Aicinu izskatīt pirmajā lasījumā!

 

Sēdes vadītājs. Debatēs neviens uzstāties nevēlas. Lūdzu balsošanas režīmu! Balsosim par likumprojektu pirmajā lasījumā. Lūdzu rezultātu! Par - 78, pret - nav, atturas - 1. Likumprojekts pirmajā lasījumā ir pieņemts.

 

G.Krasts. Aicinu uz pēdējo atbildīgo balsojumu šajā sesijā, uz otro balsojumu, kas ir vajadzīgs šā likumprojekta pieņemšanai galīgajā versijā.

 

Sēdes vadītājs. Deputātiem iebildumu nav. Lūdzu balsošanas režīmu! Balsosim par likumprojektu otrajā, galīgajā, lasījumā! Lūdzu rezultātu! Par - 79, pret - nav, atturas - nav. Likumprojekts otrajā, galīgajā, lasījumā ir pieņemts.

 

G.Krasts. Paldies, godātie kolēģi! Cerams, ka arī “Latvijas Vēstnesis” sapulcēsies uz ārkārtas sēdi, lai varētu  šos dokumentus nopublicēt.

 

Sēdes vadītājs. Paldies Krasta kungam! Paldies kolēģiem, bet lūdzu uzklausīt vēl vienu informāciju. Saeimas Prezidijs informē, ka ir saņēmis Egila Baldzēna lūgumu piešķirt viņam bezalgas atvaļinājumu šā gada 29.decembrī, ko Saeimas Prezidijs ir arī izdarījis.

Lūdzu reģistrācijas režīmu! Reģistrēsimies ar identifikācijas kartēm! Kamēr tiek gatavota izdruka, vārds informācijai Romualdam Ražukam.

 

R.Ražuks (frakcija “Latvijas ceļš”).

Godājamie Sociālo un darba lietu komisijas deputāti! Tagad komisijas telpās notiks komisijas sēde.

 

Sēdes vadītājs. Vārds informācijai Dzintaram Kuduma kungam. Lūdzu!

 


Dz.Kudums (apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK frakcija).

Augsti godātie Aizsardzības un iekšlietu komisijas deputāti! Lūdzu pulcēties Aizsardzības un iekšlietu komisijas telpās uz īsu sēdi.

 

Sēdes vadītājs. Saeimas sekretāres biedru lūdzu nolasīt izdruku.

 

A.Bartaševičs (7.Saeimas sekretāres biedrs).

Godātie deputāti! Nav reģistrējušies: Egils Baldzēns, Jānis Leja, Pēteris Salkazanovs, Inese Birzniece, Helēna Soldatjonoka, Normunds Rudevičs, Edvīns Inkēns, Jāzeps Šņepsts, Helēna Demakova, Vaira Paegle, Andris Šķēle, Vents Balodis, Roberts Jurdžs, Juris Sinka, Jānis Straume.

 

Sēdes vadītājs. Paldies cienījamie kolēģi! Veiksmīgi aizvadīt veco gadu un veiksmīgu Jauno gadu! Es ceru, ka šogad mums vairs nebūs jāsanāk.

Ārkārtas sesija ir slēgta.

 

Redaktores: J.Kravale, L.Bumbura

Datoroperatores: B.Strazdiņa, S.Bērziņa, M.Ceļmalniece, I.Kuzņecova

Korektores: D.Kraule, J.Kurzemniece-Solovjova, L.Andersone

SATURA RĀDĪTĀJS

7.Saeimas ārkārtas sesija

2000.gada 29.decembrī

 

 

Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Slovēnijas Republikas papildprotokolu

“Par grozījumiem Latvijas Republikas unSlovēnijas Republikas brīvās tirdzniecības

līguma B protokolā”” (1.lasījums) (Steidzams)

            (2607. un 2625.dok.).            - 1.lpp.

Ziņo                 - dep. G.Krasts            - 1.lpp.

Debates                        - dep. I.Burvis            - 2.lpp.

 

Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Slovēnijas Republikas papildprotokolu

“Par grozījumiem Latvijas Republikas un Slovēnijas Republikas brīvās tirdzniecības

līguma B protokolā”” (2.lasījums) (Steidzams)

            (2607. un 2625.dok.)            - 3.lpp.

Ziņo                 - dep. G.Krasts            - 3.lpp.

 

Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Ungārijas Republikas papildprotokolu

“Par grozījumiem Latvijas Republikas un Ungārijas Republikas brīvās tirdzniecības

līguma 3.protokolā par preču izcelsmi””

(1.lasījums) (Steidzams)

            (2606. un 2625.dok.)            - 4.lpp.

Ziņo                 - dep. G.Krasts            - 4.lpp.

 

Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Ungārijas Republikas papildprotokolu

“Par grozījumiem Latvijas Republikas un Ungārijas Republikas brīvās tirdzniecības

līguma 3.protokolā par preču izcelsmi””

(2.lasījums) (Steidzams)

            (2606. un 2625.dok.)            - 4.lpp.

Ziņo                 - dep. G.Krasts            - 4.lpp.

 

Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Čehijas Republikas brīvās tirdzniecības

līguma Apvienotās komitejas lēmumu nr.1/2000”

(1.lasījums) (Steidzams)

            (2605. un 2625.dok.)            - 5.lpp.

Ziņo                 - dep. G.Krasts            -5.lpp.

 

Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Čehijas Republikas brīvās tirdzniecības

līguma Apvienotās komitejas lēmumu nr.1/2000”

(2.lasījums) (Steidzams)

            (2605. un 2625.dok.)            - 5.lpp.

Ziņo                 - dep. G.Krasts            - 5.lpp.

 

Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Slovākijas Republikas brīvās tirdzniecības

līguma Apvienotās komitejas lēmumu nr.1/2000 “Par grozījumiem Latvijas Republikas un

Slovākijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma

3.protokolā”” (1.lasījums) (Steidzams)

            (2608. un 2625.dok.)            - 6.lpp.

Ziņo                 - dep. G.Krasts            - 6.lpp.

 

Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Slovākijas Republikas brīvās tirdzniecības

līguma Apvienotās komitejas lēmumu nr.1/2000 “Par grozījumiem Latvijas Republikas un

Slovākijas Republikas brīvās tirdzniecības līguma

3.protokolā”” (2.lasījums) (Steidzams)

            (2608. un 2625.dok.)            - 6.lpp.

Ziņo                 - dep. G.Krasts            - 6.lpp.

 

Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Eiropas Brīvās tirdzniecības asociācijas valstu

līguma Apvienotās komitejas lēmumu nr.1/2000 “Par grozījumiem Latvijas Republikas un

Eiropas Brīvās tirdzniecības asociācijas valstu līguma B protokolā””

(1.lasījums) (Steidzams)

            (2609. un 2625.dok.)            - 7.lpp.

Ziņo                 - dep. G.Krasts            - 7.lpp.

 

Likumprojekts “Par Latvijas Republikas un Eiropas Brīvās tirdzniecības asociācijas valstu

līguma Apvienotās komitejas lēmumu nr.1/2000 “Par grozījumiem Latvijas Republikas un

Eiropas Brīvās tirdzniecības asociācijas valstu līguma B protokolā””

 (2.lasījums) (Steidzams)

            (2609. un 2625.dok.)            - 7.lpp.

Ziņo                 - dep. G.Krasts            - 7.lpp.

 

Likumprojekts “Par Baltijas kopējās tranzīta procedūras līguma Apvienotās komitejas ieteikumu

nr.1/2000 “Par labojumiem Baltijas kopējās tranzīta procedūras līgumā”, lēmumu nr.3/2000

“Par labojumiem Baltijas kopējās tranzīta procedūras līguma II un IV pielikumā” un lēmumu

nr.5/2000 “Par labojumiem Baltijas kopējās tranzīta procedūras līguma I, II un III pielikumā””

(1.lasījums) (Steidzams)

            (2610. un 2625.dok.)            - 8.lpp.

Ziņo                 - dep. G.Krasts            - 8.lpp.

 

Likumprojekts “Par Baltijas kopējās tranzīta procedūras līguma Apvienotās komitejas ieteikumu

nr.1/2000 “Par labojumiem Baltijas kopējās tranzīta procedūras līgumā”, lēmumu nr.3/2000

“Par labojumiem Baltijas kopējās tranzīta procedūras līguma II un IV pielikumā” un lēmumu

nr.5/2000 “Par labojumiem Baltijas kopējās tranzīta procedūras līguma I, II un III pielikumā””

(2.lasījums) (Steidzams)

            (2610. un 2625.dok.)            - 9.lpp.

Ziņo                 - dep. G.Krasts            - 9.lpp.

 

Informācija “Par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu

deputātam E.Baldzēnam”            - 9.lpp.

Paziņojumi            - dep. R.Ražuks            - 9.lpp.

                        - dep. Dz.Kudums            - 10.lpp.

 

Reģistrācijas rezultāti

Nolasa             - Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs            - 10.lpp.