Ināra Mūrniece sveic Latvijas labākos tirgotājus

(11.10.2016.)
Galerija

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece otrdien, 11.oktobrī, īpašā apbalvošanas pasākumā sveicot Latvijas labākos tirgotājus, uzsvēra nozares nozīmi valsts ekonomikā un pateicās Latvijas Tirgotāju asociācijai par tirgotāju interešu aktīvo pārstāvību.

„Šodien ir Jūsu svētki,” sacīja Saeimas priekšsēdētāja, paužot gandarījumu par to, ka Latvijas Tirgotāju asociācija pārstāv galvenokārt tieši Latvijas uzņēmumus, tostarp arī nelielos.

„Vēlos uzteikt nozari par to, ka dodat darbavietas jauniešiem, bieži vien piedāvājot to kā pirmo darbavietu, ļaujot apgūt pirmās darba iemaņas. Tāpat nozares darbinieku vidū ir daudz pirmspensijas vecuma cilvēku, kuri nereti zaudējuši darbu citā nozarē, atdodot savas pozīcijas gados jaunākiem kolēģiem, tieši tirdzniecībā rod iespēju strādāt un nopelnīt algu,” uzsvēra I.Mūrniece.

Atzinības raksta „Par ieguldījumu tirdzniecības nozares attīstībā” pasniegšanas pasākumā I.Mūrniece akcentēja to, ka šajā nozarē strādā ap 20 procentiem valstī nodarbināto, tādā veidā apliecinot nozari kā ļoti nozīmīgu darba devēju. 


Saeimas Preses dienests

Sestdien, 20.aprīlī