Inese Lībiņa-Egnere un Andrejs Klementjevs darba vizītē apmeklēs Kazahstānu

(30.05.2016.)

Saeimas priekšsēdētājas biedre Inese Lībiņa-Egnere un Saeimas sekretārs Andrejs Klementjevs no 30.maija līdz 1.jūnijam darba vizītē uzturēsies Kazahstānā, lai tiktos ar Kazahstānas augstākajām amatpersonām un piedalītos starptautiskā konferencē “Reliģija pret terorismu”.

Kazahstānā Latvijas delegācijai plānotas tikšanās ar Kazahstānas parlamenta Senāta priekšsēdētāju Kasimu Žomartu Tokajevu un Kazahstānas parlamenta apakšpalātas Mežlisa priekšsēdētāja vietnieci Gulmiru Isimbajevu. 

Tāpat paredzētas tikšanās ar Kazahstānas ārlietu ministra vietnieku, Latvijas–Kazahstānas starpvaldību komisijas līdzpriekšsēdētāju Romanu Vasilenko un Astanas mēru Adilbeku Džahsibekovu.

Vizītes ietvaros I.Lībiņa-Egnere un A.Klementjevs plānojuši tikties arī ar starptautiskās izstādes EXPO-2017 vadību, lai iepazītos ar šīs pasaules mēroga izstādes plānoto norisi Astanā.

Vizītes ietvaros Astanā Saeimas priekšsēdētājas biedre un Saeimas sekretārs viesosies arī Latvijas vēstniecībā Kazahstānā un tiksies ar Latvijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Kazahstānā Juriju Pogrebņaku. 




Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā