Saeimā diskutēs par jaunatnes politikas attīstību

(17.06.2019.)

Saeimā otrdien, 18.jūnijā, notiks darba seminārs “Jaunatnes politika – kur esam un kurā virzienā dodamies”. Tā mērķis ir izvērtēt jaunatnes politikas jomā sasniegto un spriest par nepieciešamajām izmaiņām normatīvajos aktos, lai veicinātu jaunatnes politikas attīstību Latvijā.

Semināru atklās Saeimas sekretāra biedre Marija Golubeva, Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas deputāte Anita Muižniece un deputāts Mārtiņš Šteins.

Semināra pirmajā daļā plānots uzklausīt Izglītības un zinātnes ministrijas ziņojumu par aktualitātēm jaunatnes politikas īstenošanā un plānotajiem uzlabojumiem, kā arī diskutēt par pētījuma “Jauniešu labbūtība Baltijas valstīs” rezultātiem Latvijā.

Savukārt otrajā daļā uzmanības centrā būs darbā ar jaunatni iesaistīto skatījums par jaunatnes politiku. Jautājums tiks aplūkots gan no jauniešu un jaunatnes organizāciju, gan pašvaldību jaunatnes lietu speciālistu, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras un nevalstisko organizāciju sektora pētnieku skatpunkta.

Darba semināru “Jaunatnes politika – kur esam un kurā virzienā dodamies” rīko Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisija. Tas notiks otrdien, 18.jūnijā, pulksten 13.00 Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēžu zālē, Rīgā, Jēkaba ielā 6/8, 207.telpā.

 

Programma

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 25.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 25.aprīļa kārtējā sēde
10:30  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde
17:00  2024.gada 25.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem