Sporta apakškomisija pauž atbalstu Kasparam Gorkšam Latvijas Futbola federācijas prezidenta amatā

(19.02.2019.)
Galerija

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisija otrdien, 19.februārī, pauda atbalstu Kasparam Gorkšam Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā, atzinīgi vērtējot viņa aktīvo darbu, idejas un ieguldījumu Latvijas futbola vides attīstībā.

Sporta apakškomisija savu atbalstu apliecinās arī vēstulē, ko nosūtīs LFF, informēja apakškomisijas priekšsēdētājs Sandis Riekstiņš. Viņš uzsvēra, ka lēmums paust atbalstu K.Gorkšam pieņemts, reaģējot uz 28.februārī plānoto LFF ārkārtas kongresu, kurā paredzēts uzticības balsojums federācijas prezidentam.

“Kaspars Gorkšs federācijas prezidenta amatā ir nostrādājis tikai deviņus mēnešus, taču šajā laikā jau ienesis jaunas vēsmas un iezīmējis jaunu virzienu Latvijas futbola attīstībā. Sporta apakškomisijā uzskatām, ka Kasparam Gorkšam ir jādod vairāk laika, lai pilnībā sevi pierādītu un ieviestu dzīvē iesāktos darbus,” uzsvēra S.Riekstiņš.

Sēdē Sporta apakškomisijas deputāti tikās ar K.Gorkšu un LFF ģenerālsekretāru Edgaru Pukinski, uzklausot viņu redzējumu par situāciju LFF un iecerēm futbola attīstībai Latvijā.

 

Foto: https://www.flickr.com/photos/saeima/albums/72157705396301421
Izmantošanas noteikumi: https://www.saeima.lv/lv/autortiesibas

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde