Saeimas Vides un klimata politikas apakškomisiju turpmāk vadīs Askolds Kļaviņš

(06.03.2018.)

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Vides un klimata politikas apakškomisijas deputāti otrdien, 6.martā, par apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēja Askoldu Kļaviņu.

Par A.Kļaviņu balsoja astoņi apakškomisijas deputāti, pret nebija neviens, bet atturējās viens deputāts.

A.Kļaviņš šajā amatā aizstās līdzšinējo apakškomisijas vadītāju Ingmāru Līdaku. A.Kļaviņam ir Latvijas Universitātē iegūts bakalaura grāds bioloģijā. Iepriekš viņš vadījis Rīgas domes Vides pārvaldi.

Tāpat apakškomisijā strādā deputāti Einārs Cilinskis, Inesis Boķis, Aivars Meija, Romāns Naudiņš, Artis Rasmanis, Jānis Ruks un Veiko Spolītis.

Vides apakškomisijas uzdevums ir nodrošināt parlamentāro uzraudzību pār nozarēm, kas saistītas ar vides aizsardzību un dabas resursu ilgtspējīgu izmantošanu.

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija no saviem locekļiem var ievēlēt ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt. Deputāts vienā un tajā pašā laikā var strādāt ne vairāk kā trīs apakškomisijās.

 

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 25.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 25.aprīļa kārtējā sēde
10:30  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde
17:00  2024.gada 25.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem