Saeima ārkārtas sēdē konceptuāli lems par 2018.gada valsts budžeta projektu

(25.10.2017.)

Saeima trešdien, 25.oktobrī, sanāks uz ārkārtas sēdi, kas sasaukta, lai konceptuāli pirmajā lasījumā izskatītu nākamā gada valsts budžeta likumprojektu, vidēja termiņa ietvaru 2018., 2019. un 2020.gadam, kā arī grozījumus 26 likumos un divu jaunu likumu projektus, kas saistīti ar valsts budžetu.

Lielākais finansējuma pieaugums nākamgad paredzēts jomām, kas izvirzītas kā prioritātes – veselības aprūpei, demogrāfijas sekmēšanai, iekšējās un ārējās drošības veicināšanai, kā arī autoceļu sakārtošanai. 2018.gada valsts budžeta projekts ir izstrādāts atbilstoši jaunajam nodokļu politikas ietvaram, kas Saeimā apstiprināts šī gada jūlijā.

Saeimas ārkārtas sēde trešdien, 25.oktobrī, sāksies pulksten 15.00, un tās darba kārtībā ir 32 jautājumi. Interesenti sēdei varēs sekot līdzi tiešraidē Saeimas mājaslapā www.saeima.lv.

 

Saeimas Preses dienests 

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt