Saeimā viesosies Tadžikistānas parlamenta deputāti

(08.12.2017.)

Latvijā darba vizītē ieradīsies Tadžikistānas Republikas parlamenta Pārstāvju palātas Ekonomikas un finanšu komitejas delegācija, lai 11. un 12.decembrī Saeimā tiktos ar Latvijas parlamenta deputātiem un tostarp tuvāk iepazītu Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas darbu valsts budžeta veidošanas procesā.

Tadžikistānas parlamentārieši tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci, Saeimas sekretāra biedru Gunāru Kūtri, Budžeta komisijas priekšsēdētāju Jāni Vucānu un komisijas deputātiem, kā arī Ārlietu komisijas Baltijas lietu apakškomisijas sekretāru Romualdu Ražuku. Tāpat delegācija Saeimā tiksies ar deputātu grupas sadarbībai ar Tadžikistānas parlamentu deputātiem.

Viesojoties Latvijā, parlamentāriešiem no Tadžikistānas paredzēta tikšanās arī ar Valsts kases pārvaldnieka vietnieci Guntu Medni, Fiskālās disciplīnas padomes vadītāju Jāni Plato, kā arī Finanšu ministrijas Budžeta metodoloģijas nodaļas vadītāju Ludmilu Jevčuku.

Tāpat delegācija vizītes ietvaros apmeklēs uzņēmumu “Dzintars” un Latvijas Nacionālo bibliotēku.

Vizītē Latvijā Tadžikistānas parlamentu pārstāvēs Ekonomikas un finanšu komitejas deputāti komitejas priekšsēdētāja Šarifa Rahimzoda (Sharif Rahimzoda) vadībā, kā arī pārstāvji no Valsts celtniecības un vietējās pašpārvaldes komitejas un Tiesiskās kārtības, aizsardzības un drošības komitejas.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā